وزیر ارشاد: حکمرانی فرهنگی بله، سلیقه سازی فرهنگی، خیر
وزیر ارشاد در ضیافت اهالی فرهنگ و نشر گفت: باید بدنبال به حداقل رساندن اعمال سلیقه ها باشیم. حکمرانی فرهنگی بله، اما سلیقه سازی فرهنگی نباید داشته باشیم، سلیقه شخصی کار را سخت می کند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی، ضیافت شام اهالی فرهنگ و نشر با سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور چهره هایی از اهل فرهنگ امشب چهارشنبه 30 ابان ماه همزمان با اخرین روز هفته کتاب، در هتل انقلاب تهران برگزارشد.
عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی ارشاد در ابتدای این نشست در سخنانی گفت: در مدت کوتاه حضورم در معاونت فرهنگی، با مشکلاتی که وجود دارد، اشنا شدم. اگر با کمک هم صورت بندی دقیقی انجام دهیم، با استعدادها وظرفیت ها و توانمندی هایی که در کشور وجود دارد، با گفت وگو، بحث، اتکا به گذشتگان و تجارب گذشته می توانیم این مسائل را حل کنیم.
وی ادامه داد: کتاب نیاز امروز جامعه ماست، تمدنی که از ان استفاده می کنیم، ثمره کتاب است.هر چه کتاب را تکربم کنیم، تمدن بشری را تکریم کردیم، کتاب حلقه گمشده امروز و فردای ماست، کتاب فرصتی است، برای همدلی و گفت وگو، با خواندن کتاب، افق مخاطبان با نویسنده همراستا و هماهنگ می شود.
وی در پایان سخنان خود گفت: کتاب حلقه گمشده جامعه ماست باید به آن برگردیم، آن را احیا کنیم.
ابراهیم کریمی رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران نیز در سخنانی درباره مهمترین مطالبات اتحادیه ناشران گفت: قطعیت بخشیدن به معافیت مالیاتی ناشران و کتابفروشان مساله ای جدی است. در این زمینه وحدت رویه در حوزه های مختلف مالیاتی وجود ندارد.
وی ادامه داد: ارتقای نقش اتحادیه به عنوان مهمترین نهاد قانونی و صنفی دیگر خواسته ماست. منطق عرصه فرهنگ، گفت وگو و استدلال است. در حال حاضر عرصه کتاب سخت مورد تهدید و اسیب سودجویان بی فرهنگ قرار گرفته است. کتاب های قاچاق، کپی کاری، بدلی و ... با تخفیف های بی رویه. به عنوان معضلی برای این حوزه شناخته شده است.
منبع:
https://nybookmark.com/story17581502/icebet-site
https://bookmarketmaven.com/story16522938/icebet-site
https://iowa-bookmarks.com/story11864288/icebet-site